Zaujímajú vás príbehy paranormálnych javov, skutočné nefalšované paranormálne javy ? Veríte tomu že sa paranormálne javy dejú aj na Slovensku ? Dám vám sem zoznam paranormálnych javov ktoré sa mi podarilo za určitý čas cez nezt zhromaždiť. Tu v tomto bloguv vypíšem 50 paranormálnych príbehov ľudí, hoci sa mi ich podarilo zhromaždiť až 330. Kto má záujem o zhliadnutie všetkých 330 paranormálnych príbehov, nech si pozrie tu :

» www.posmrtnyzivotexistuje.sk/svedectva-paran...

1 : Andulqa Zverejnené 16. Marec, 2006

ja si na nic take nespominam, ale moja sesternica mi rozpravala ze raz v noci sa jej snivalo nieco s jej prastarou mamou, ktora uz zomrela a zrazu mala taky pocit ze sa dusi a sa aj zobudila na to a chcela vstat, ale nemohla sa ani pohnut, tak sa zacala modlit a po chvili to prestalo...ale rano mala na ruke otlacok, ako keby ju niekto silno drzal :lol:

» www.freespace.sk/tema/105-zažil...

___________________

2 : game Zverejnené 16. Marec, 2006

:lol: to je duchárska historka ako vyšitá ... po smrti starého otca, odo dňa, keď sme ho pochovali, vždy večer medzi pol desiatou a desiatou nám zapraskal prah na izbe.... pravidelne každý večer .... a mala som z toho taký pocit pohody, žiadny strach, alebo nejaký nepríjemný pocit, akosi som vedela, že je tu ... ja som ho totiž mala veľmi rada... a on mňa, po asi troch mesiacoch to prestalo ...

» www.freespace.sk/tema/105-zažil...

___________________

3 : jaa Zverejnené 1. Máj, 2006

"raz som zaspala, ani neviem ci sa mi to snivalo, alebo nie, ale bol strasny ramus, dvere do izby sa rozleteli a buchli o skrinku, a vtom prisla ku mne postava cela v bielom a ziarila, kricala na mna, ale slova som nerozumela, ze ma zviazala do takej polohy, ze som lezala na chrbte, nohy som mala akoby priviazane a ruky som mala tiez pri tele zviazane, to bol asi sen, neviem a potom viem, ze som otvorila oci a bola som v tej polohe, nemohla som zdvihnut ruky, akoby mi nieco tahalo ruky spat, nejaky spagat alebo co,nohami som tiez nemohla pohnut, nieco ma tlacilo na hrudi, nemohla som poriadne dychat, chcela som kricat, ale nemohla som zo seba vidat ani hlaska, tak som len tak lezala a plakala som, som sa strasne bala, po chvilke to preslo a mohla som sa pohnut, potom som zasvietila v izbe svetlo a perina bola odhodena v strede izby, nikdy predtym mi perina nespadla z postele a takto spadnut nemohla, lebo to bolo daleko od postele... tak som sa bala zaspat... ale nejak som zaspala... poobede som bola dole a nechala som si vetrat izbu, bol otvoreny balkon, prisla som hore na poschodie do izby a nasla som velku kaluz pri balkone, neprsalo, a ani balkon a ani zaclona neboli mokre, nebol tam ziaden pohar, ani flasa, ze by sa nieco vylialo, nikto nebol v mojej izbe som sa pytala vsetkych, a ani pes sa mi tam nevycural, a kaluz je vzdy ovalna a toto malo divny tvar, bolo to do obdlznika, cize ziadne okruhle strany... a aj na posteli bola mokra skvrna a tam sa tiez nemala ako voda dostat... tak som to teda cele utrela... a den siel dalej, a potom som v noci zaspala, a zobudila som sa na divne zvuky, nevedela som co to je, tak som sa najprv strasne zlakla, a potom som zasvietila a sla po zvuku a to radio male na sluchatka bolo zapnute, co neviem ako sa zaplo, lebo predtym som ho nepocuvala, ze by som ho zabudla vypnut, nema to budik, ze by som ho omylom nastavila na noc, a nic nan netlacilo, ze by sa to zaplo tlakom, tak neviem... to tretie by som prezila, ze no stalo sa nejakym zazrakom, ale tie predchadzajuce dve si vysvetlit dodnes neviem....

a este minule som bola v noci hore, boli nejake mozno dve hodinky, a jaa som bola na nete, a zrazu som pocula kroky, tak si vravim, zas ide oco hore po schodoch mi vynadat, co som tak dlho hore, lenze zrazu bolo ticho, tak si vravim, asi siel niekto na wc, a potom znova, tak som sla ku dveram, lenze bolo ticho, tak som ich neotvorila a sla som spat k pc, a potom boli znova kroky, akoby sa to prechadzalo po chodbe, tak si vravim, asi segra ide na zachod, lenze to by som pocula splachnutie a otvorenie dveri, a potom znova a silnejsie boli tie kroky... tak som sa nalakala, vypla komp, lahla si a sla spat... a rano som sa pytala oca, ci ku mne nechcel ist, vravel, ze nie... a potom segry, ci sla na zachod alebo ci sa prechadzala v noci a vravela, ze nie... ale ze pocula tiez kroky, ale ze sa bala a tak ticho lezala v posteli... a ani nasi sa tu neprechadzali... tak neviem co to bolo... asi by som si myslela, ze mi asi sibalo, ale ked to pocula segra to mi prislo strasne divne... :lol:"

» www.freespace.sk/tema/105-zažil...

_________________

4 : starsi Zverejnené 3. December, 2009

"Sestra mojej starej mamy nemohla chodiť a stále ležala v posteli. Keď stará mama zomrela a išli jej to oznámiť povedala "Milka zomrela viem to spadli hodiny zo steny". Tie hodiny boli na zemi a nikto nemohol pochopiť ako je to možné, pretože tam boli zavesené povrázkom na ohnutom klinci dohora. Povrázok bol celý nepretrhnutý a bol prevlečený cez dierku v hodinách. Zahnutie klinca bolo okolo 1.5-2 cm a bol v stene tak ako mal byť. Mne sa stalo niečo podobné. Strýko bol chorý a vyzeralo to, že že zomrie každú chvílu. Každý deň som za ním chodil doobeda okolo 10:00. V ten deň som nemohol, tak som sa rozhodol, že prídem až poobede. Okolo 11:30 mi volali, že zomrel. Keď som prišiel domov v obývačke bol rozbitý sklený tanier 3 z vrchu medzi taniermi v sekretári. V celej poličke bolo akoby rozstrelené sklo z taniera na drobné kúsky. Medzi taniermi ale aj v poličke"

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=3

___________________

5 : Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Január, 2012

"sestra sa v noci zobudila na to, ako po dome niekto chodí, potom prišiel k jej posteli, chvíľu sa na ňu pozeral a odišiel. Ráno to rozprávala svojmu vtedy novomanželovi, a keď toho človeka popísala, tak manžel jej povedal, že presne tak vyzeral jeho dedko, v tom čase už nebohý, s ktorým za jeho života mal veľmi úzky vzťah. na druhú noc sa to opakovalo, segra sa ho opýtala, čo chce, a vyzvala ho, že ak nič nehce, nech odíde tam, kde patrí, na čo sa postava otočila a odkráčala preč. Našťastie ja som takéto zážitky až nemala, asi by ma porazilo od hrôzy. Ale máme to v rodine, moja mamka bola citovo veľmi naviazaná na svoju matku, moju babku. Raz večer z ničoho nič tiež spadli hodiny a mamka zahlásila, že s babkou je zle. Aj bolo, ale nemala to odkiaľ vedieť, vtedy ešte neboli telefóny tak ako dnes a nemal to každý, a už vôbec sa nedalo priamo volať tak ako dnes...a nad ránom volal bratranec, ktorý pracoval vtedy na MNV v Bystrici, že s babkou je zle. mamka okamžite nasadla na vlak, ale babku už nažive nezastihla. Mamka bola jej najmilším dieťaťom."

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=3

________________

6 : villiam greko Zverejnené 1. Február, 2013

"ked som bol mensi, raz som v spalni pozeral druhy televizor, kedze rodicia v obyvacke si pozerali svoje. jedna zo skryn bola pootvorena, no v izbe nebol ziaden prievan, ked sa zrazu dvere skrine pomaly s vrzgotom pootvorili o trochu viac. dodnes neviem co mohlo zapricinit nahly pohyb dveri."

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=3

_________________

7 : luludracica Zverejnené 28. Február, 2013

"nestalo sa nic v rodine baterka je funkcna a do vtedy idu ako maju ist ale nechajme to mam este dve zahady ta prva zacala to uz pred 8 rokmi u manzelovej rodiny nejaka tetka prekliala ich rod a od vtedy kazde dva roky zomrie nejaky ckovek a nedozije sa 60 rokov v takomto poradi - ujo 49 oco 57 mama 57 sestra 36 vzdy dvojrocnym odstupom a ten druhy v manzelovom rodnom dome ked idem tam tak tam doslova strasi mne sa stalo len buchanie dveri padanie kvetov pocut niekoho chodit aj ked tam nikto neni a tym co tam byvaju vzdy zvoni zvoncek a ine veci co by si povedal nato ja sa tam uz bojim chodit uz som aj ten dom dala posvetit ale nic sa nezmenilo"

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=3

___________________

8 : David Zverejnené 11. Marec, 2016

Môžem sa pokúsiť popísať zážitok z pohranice paranormálne javový, Mal som strýka (brata otca).Avšak, vzhľadom na vzdialenosť bydliska vzťah s ním som mal celkom uvoľnený, ale srdečný. Stretlili sme sa len pri väčších rodinných osláv. Raz som bol pozvaný (s manželkou) na oslavu prvému svätému prijímaniu mojej manželky brata dcéry (netere ??? a čo to za hrozné slovo) :lol: Počas rozhovorov vyplynulo, že mám strýka, ktorý žije tiež v Poznani. Táto správa sa začala zaujímať švagriná mojej manželky, Ukázalo sa, že oni sa poznajú navzájom (boli spolu na dovolenku) takže švagriná rozhodla pozvať na slávnostné prijatie - môjho strýko a svojho kamaráta. Strýko ochotne prišiel. Predstavte si jeho prekvapenie, keď ma stretol na tomto prijati. Nevideli sme sa niekoľko rokov. (z pohrebu mojho otca a jeho brata) Strýko prejavili veľký záujem o našu rodinnú situáciu. Povedal som mu, že mám syna a jednoročnú dcéru. Pretože rodina nam rástla, bytový dom sa ukázalo byť príliš tesný vymenili sme bytový dom (panelák - družstevné bývanie, dobre to chapem?) pre 1-rodinného domu. Už sme dokončili výstavbu a živéme 2 a pol roka. Iste navštívim vas v tomto novom domove - povedal strýko. Vítame radostne, je teraz oveľa viac priestoru, môžete sa ubytovať. Necelý rok po zasadnutí, sa prebudím a vidím strýka v červenom kabáte. Sľúbil som Ťi, že Ťa navštívim - takže som povedal strýko Pozrel som sa na hodinky - bolo štvrtá ráno. "No dobre, tu si prišiel, ale ako si vchodil" Pýtam sa ho, (bola štvrtá ráno) potom jeho obraz zmizol Druhý deň som sa dostal správu: Strýko Šťepan zomrel, pohreb dn 18. hod. 13 Na pohrebe som sa spýtal jeho dcéry o akej dobe zomrel, alebo štvrtá? Nie, to zodpovedá dcéra (môjho strýka) on zomrel pred 9. ale skoro ráno, veľmi trpel. až teraz som si uvedomil, prečo ten kabátik bol červený. :smile2: Táto udalosť urobila veľký dojem na mňa. Čo si o tom myslíte? (Zaujímalo by ma tiež, aka je ta môja Slovenčina koľko aj keď som urobil chybu?)

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=3

__________________

9 : Tono Zverejnené 13. Marec, 2016

"Mne sa v detstve stal podobný príbeh, keď zomrel môj dedko. Odohralo sa to cez deň a v záhrade. Bol tam so mnou aj bratranec, ktorý nič nevidel. Neviem, čím som si to "zaslúžil"? Preto že som mal v tom čase ešte "čistú dušu" ? Odvtedy som taký zážitok nikdy nemal, ani keď mi zomrela matka, alebo otec.

S dedkom som mal úzky vzťah, preto, že ma viac menej, do 6 rokov vychovával. Potom sa starí rodičia odsťahovali do iného mesta a stýkali sme sa menej. Raz, na prázdniny, ma rodičia poslali k druhej babke, kde som sa v záhrade hral s bratrancom. Plot záhrady susedil s krčmou a chlapi si radšej "uľavovali" pri plote záhrady, takže tam vždy niekto stál a nijako ma to nezaujímalo. No počas hry som zbadal, že nejaký chlap, spoza plota, sa na mňa uprene díva. Trvalo to dosť dlho, kým som pochopil, že to asi nie je niekto z štamgastov. Dedko bol učiteľom, vždy nosil široký klobúk, tmavý oblek, kravatu a vestu. Tá postava za plotom sa veľmi odlišovala od ostatných. Ešte stále som ho nespoznával, ale už som sa na neho pozeral. Vtedy prešiel cez plot a bol v záhrade. No nepreliezol ho, on sa objavil zrazu za plotom. To som sa už prestal hrať, a iba som vyjavene "zízal". Nepribližoval sa ku mne krokom, vždy sa iba objavil pri bližšom strome, ako by potreboval jeho podporu. Tam potom chvíľu stál a pozeral na mňa. Posledný strom bol odo mňa vzdialený asi na 5 metrov. Vtedy som ho spoznal. Vlastne, najprv jeho hodinky na retiazke vesty, s ktorými mi nedovolil sa hrať. Pocítil som túžbu skočiť na neho a objať ho. No on nepovedal ani slovo, iba prstom kýval, aby som prišiel bližšie. Asi to bola príčina, že som sa zrazu naľakal a miesto objatia, som zbabelo ušiel a schoval sa u babky pod stôl. Tam som vykrikoval, že dedko je v záhrade. Babka ma pedagogicky vytiahla za ruku spod stola a viedla do záhrady, aby ma presvedčila o opaku. V zbabelosti som ju pohrýzol a znova som sa schoval pod stôl. Na druhý deň prišli pre mňa rodičia, kvôli pohrebu. Táto udalosť sa stala v čase jeho smrti. Doteraz si vyčítam svoju zbabelosť, preto že neviem, čo by sa stalo, keby som vtedy dedka objal?"

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=3

__________________

10 : Adela2410 Zverejnené 12. Jún, 2017

"Paranormalne javy Bola som s kamaratkou raz pekny julovy den pred rokom to bolo ze pojdeme do demanovskej jaskyne rozhodli sme a isli sme krasy hor lesov potocikov krasna priroda naozsj nadhera popri jaskyni sme uz boli blizko a vravim kamaratke podme sa pozriet dovnutra ze co tam je tma velka a kvapkala voda vsade zima tam bola vysla som vonz jaskyni a vravim kamaratke aby ma odfotila na mobil ze budem mat pamiatku peknu z jaskyne odfotila ma ale co vidim na fotke vedla mna vidim na fotografii taku zenu ss kladivom v ruke vedla mna stala ale ja som ju nwvidela stat vedla mna iba sa objavila na fotografii tak sa pitam je to paranormalny jav? Alebo prizrak?"

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=3

__________________

11 : clovek2 Zverejnené 5. November, 2020

"Tono, nie som v týchto témach celkom doma, ale mám dva podobné zážitky ... asi 25 rokov dozadu sa tu zabil jeden chalan na mopede, nie vlastnou vinou... v tú noc keď sa to stalo som mal sen v ktorom som to videl - podľa toho ako to popisovali ďalší zúčastnení, tak celkom presne. najviac blbé bolo, že som to videl z pohľadu toho vodiča babety...druhú príhodu dám možno niekedy inokedy"

» www.freespace.sk/tema/105-zažil... ?page=4

__________________

12 : Melancholik 27. decembra 2021 00:56

"iba raz.. na radiátore bola položená tamburina vodorovne,stabilne...v úplnom tichu a nečakane sa najskôr roztriasla sama.od seba a následne spadla dole na koberec.. nikdy som nebol zosratejši a to som bol vtedy u bývalej v izbe a obaja sme boli v pi*i že čo sa to práve stalo...bola noc a neskôr som išiel domov a celou cestou som mal zimomriavky a do dnes si to nevieme vysvetliť racionálne"

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


__________________

13 : Livre 27. decembra 2021 07:43

"Vela. Napr.Praskla fotka babky v sklenenom ramiku (len tak z ničoho nic) na babkinom pohrebe. Po jej smrti sa toho dialo vela a všetko to boli velmi zvláštne veci. Keď mi umrel starký, spávala som so starkou v posteli, aby jej nebolo smutno, no a spávala som na strane postele, kde predtym spával stárky. Raz v noci som cítila, ako ma stále niekto prikrýva (ja som sa stále odkrývala, lebo mi bolo teplo). Na druhý deň ráno som sa spýtala starkej, že prečo ma stále odokrývala - povedala, že ona so mnou tú noc nespala a určite ma nezakrývala, keďže jej bolo ťažko a spala v obývačke na gauči. Aj dnes sa mi stala velmi zvláštna vec: sedela som ráno v obývačke, priatel ešte spal, malovala som sa a pila kávu (nič špeciálne), zrazu sa rozoznela struna na gitare (ktorá bola oproti a ďaleko mňa) len tak z ničoho nič. Takéto veci sa mi deju prakticky od malička, možno sa to aj dá racionálne vysvetliť - avšak ja si mnohé veci vysvetliť neviem."

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


___________________

14 : Zajko1211 27. decembra 2021 19:57

"o pol noci som videl ducha, ktorý prešiel okolo mňa vo vzdialenosti 3 m..., vošiel cez zatvorené dvere dnu a vošiel cez ďalšie do druhej miestnosti...alebo raz som otvoril ráno dvere na aute a ovalila vôňa ruží, v kostole sa mi na retiazke na krku zablysol medajlónik sv. Benedikta, na veľkej križovatke pri Metre v Žiline som prešiel autom cez iné auto...teraz x razy sa mi mihnú svetelne postavy v mojej blízkosti..."

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


_____________________



" target="_blank">
" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">



15 : Szyzygi 27. decembra 2021 22:03

"videl som ducha osoby ktora bola vyse roka po smrti."

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


_____________________

16 : Kolosko 28. decembra 2021 01:21

"Sesternica si prenajala v BA byt za velmi lacnu cenu. Az potom prisla nato preco ta cena bola taka, pretoze tam nechcel nikto byvat. Predchadzajuci najomca v tom byte spachal samovrazdu a odvtedy v tom byte strasilo a bola zla energia. Vzdy sa so svojim priatelom v tom byte hadala, a diali sa tam podivne veci. Najviac sesternicu mrzelo, ze majitelka bytu jej zatajila co sa v tom byte stalo. 2. pribeh je moja vlastna skusenost z roku 2004. Vzdy niekto chodil po byte a nikto tam nebol, potom bolo pocut šuchanie kvetinačom, na TV znicoho nic sam od seba sa stisoval zvuk a proti ovladac bol na stole a nikto sa ho nedotykal. Aj susedka od vedla mala kluc od nasho bytu a myslela si ze sme prisli domov pretoze buchli dvere a pocula kroky, preto nam zaklopala a nik neotvaral, preto vzala kluc a sla pozriet do bytu a nikto tam nebol, a ihned ako otvorila dvere kroky prestali. Ten duch bola jedna nasa rodinna znama ktora necakane zomrela, a mala v plane sa s nami stretnut ale uz sa toho nedozila, a preto nam takymto sposobom davala odkazy."

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


_____________________

17 : Zahi 28. decembra 2021 09:57

"U nas sa zase niekolko krat sam od seba z vnutra zamkol zachod. Je to miestnost tak 1,5mx1,5m a kluc je z vnutra, taky ten velky klasicky, a ked je vnutri, tak sa neda z druhej strany dat dalsi kluc. Takze sme par krat ostali vymknuty bez zachoda, lebo v nutri nikto ale z vnutra bol zamknuty a ja som musel kluc cez klucovu dierku pootocit tak, aby vypadol a mohol som odomknut z druhej strany. Raz som aj dokonca pocul ako sa to zamklo, lebo som bol zrovna vedla tych dveri... Chvilku som to pripisoval nasej babke, ktora svojich poslednych par rokov zila u nas a mala problemy aj sama dojst na zachod. Ale uz sa to dlho nestalo"

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


____________________

18 : Tequila 28. decembra 2021 16:30

"tak napr. ked sa nam na B. stretku zacal sam hybat pohar v cukrarni po rovnom stole a keby ho nechytim, padne na zem... videli sme to 4a"

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


___________________

19 : Phyxxo 29. decembra 2021 19:18

"Bola pol noc a mali sme rodinnú oslavu. V obývačke som sedel ja a švagor. Všetci ostatní už odišli spať a domov. Boli naliaté poháriky nejakého alkoholu na stole. Jeden pohárik sa začal sám pohybovať po sklenenom stole. Zastavil až pri švagrovi na opačnom konci. Nerozlialo sa nič a ostatné poháriky sa ani nepohli. Ja som vtedy nepil, tak to bola celkom creepy udalosť. Mimochodom, ho vypil."

» www.birdz.sk/forum/zazili-st...


___________________

20 : Henaaa14 17. novembra 2008 14:43

"@20 ked zomierala moja starka tak zevraj vravela nieco o bielej pani a za nou bol zastup zien v ciernom zevraj to bolo posledne co povedala ... a ked sa tam moja teta pozrela videla ju bolo to v noci moja starka bola chora a tak preto zomrela doma a bolo to na dedine take samotarskej v noci je tam taka strasidelna atmosfera doteraz.... a este nad nasou chalupou je hore cintorin takze ..."

» www.birdz.sk/forum/skusenost...


___________________

21 : Micinqa 19. novembra 2008 10:52

"mne teraz howorila sesternica ze jej kamarat zdedil po babke byt lebo zomrela a boli tam prvy vecer s priatelkou fajcili a odfotili sa a na tej fotke v dyme vidno ludske tvare...nevidela som tu foto ale sesterka mi slubila ze mi ju posle popripade by som to sem hodila..alebo byvam v dome, kedysi tu byvala moja teta ktora zomrela a v den ked zomrela puklo v jej spalni okno..doteraz je tam puknute...celkom haluz nie??v noci sa tam bojim ist"

» www.birdz.sk/forum/skusenost...


____________________

22 : Loveprincess 1. januára 2010 22:48

"mama vraj videla ducha, ktory nemal nohy..aspon tak mi to popisovala..a videla ho ked sa rano zobudila..a kedze ona neveri na take veci tak to pripisuje tomu ze bolo skoro rano a ze sa jej to mohlo zdat..ale komu by sa uz len zdala taka postava"

» www.birdz.sk/forum/ake-paran...


_____________________

23 : H8u 1. januára 2010 22:51

"Neviem, či je to paranormálny jav. Ale keď som mala päť-šesť rokov, v noci som sa zobudila na to jak vedľa dverí stojí taká ako keby... krehká postava (neviem to popísať), to bol môj dedo a hovoril mi také tie typické veci že má má rád a podobne, a hlavne čo si pamätám, že budem mať sestričku. Ráno mi povedali, že zomrel. A momentálne mám desaťročnú sestru. Takže tak. Ale presne si pamätám, jak som to hovorila rodičom a neviem komu, ale nikto mi nechcel veriť. Vraj sa mi to snívalo a blá blá. Ale ja som si istá tým, čo som videla, aj keď to bolo len raz a pred 10 rokmi."

» www.birdz.sk/forum/ake-paran...


______________________

24 : Picasso 1. januára 2010 23:29

"Moj uz nebohy dedko raz vravel, ze v noci videl v zrkadle v skrini postavu svojej mrtvej matky. Proste v zrkadle nevidel svoj obraz, ale moju prababku. Potom sa tiez mojej babke a jej sestram snivali sny, ako videli moju ich mamu po pas v plamenoch. Za niekolko rokov sa im zase snivalo ze ju videli uz len po kolena v plamenoch.Posledna vec co sa stala sa stala mojej babke po smrti dedka. Hovori ze vosla do kupelky a bol tam pritomny moj dedko a ona zostala z toho taka vystrasena ze sa skoro vyvalila na zem a zacala kricat ze sem nema ist. Ona sa strasne boji duchov a podobnych veci a nevydrzi v noci sama doma.Mojmu tatovi sa viac krat stala jedna vec ked bol uplne sam na dome pri BA. Hovoril ze bol uplne sam v celom obrovskom dome a asi o 23.00 v noci pocul kroky niekoho po schodoch. Hovoril ze sa pozeral a nikto tam nebol, a predsa zretelne pocul kazdy z tych cca 20 krokov v tom tichu. Na dalsi den zasa pocul ako sa prevratilo vedro a pritom v celom dome nebol nikto a to vedro bolo vnutri, takze to nemohol byt vietor. A toto sa viac krat opakovalo s inymi predmetmi.Nebol som ocity svedok tychto prihod, takze za to nemozem dat ruku do ohna, ale mozno na tom nieco pravdy je"

» www.birdz.sk/forum/ake-paran...


________________

25 : Teny555 1. januára 2010 23:31

"kamart videl babu čo grcala žiletky obalené vlasmi a druhému sa doma u babky čo zomrela trásla chlannička (a to je aj tuším pravda) a on má ešte aj 7000 stranovú knihu o area paesátdva a paranormálnych oných....."

» www.birdz.sk/forum/ake-paran...


________________

26 : Hluzar 2. januára 2010 00:42

"V nasom byte (sice byt ale miestnosti velke jak sleha upratat moju izbu je na 2 smeny) bol pred nejak 100 rokmi zabity clovek....A par divnych veci sa tu uz fakt udialo.....Ked sme s kamaratom asi pred 4 rokmi hrali u nas pocitac v noci tak zo steny zacala kvapkat voda.... bolo uplne teplo cista obloha a zo stredu steny take 3 prudy vody z nicoho nic......A to sa nikdy predtym ani nikdy potom nestalo..... a zaujimave je ze ta voda ked zmizla nezanechala na tej stene nic... ani poznanie o tom ze zvlhla omietka......A toto posledne leto som bol doma sam a pozeral som Meet the spartans mal som zavrete dvere a zrazu nieco na dvere mojej izby zaklopalo....Tak som zahucal ze dalej mozno sa vratila mama a nic. A potom zase a este asi 2-3 krat tak som vstal otvoril dvere a za nimi nebolo nic.....A potom este ked som zaspaval v ten isty vecer som pocul hrat zvonkohru.... som sa nastval tak som hladal ze odkial ten zvuk ide......Otvoril som maminu skrinu a tam hrala taka krabicka co ked sa otvori tak hra..... netusil som ze mama nieco take ma v skrini ale aspon mi odlahlo ze ten zvuk nebol v mojej hlave Stale je tu ale otazka... kto tu skrinku otvoril......No ..... mal som dost..... a tych prihod co by moja mama narozpravala ked este bola mala .......Niektorym veciam nerozumieme a preca existuju.... Iste ale je ze malokedy,,, a mozno nikdy.....este nestali ludsky zivot.... naco sa bat ..... kto vie na co este ludia v buducnosti nepridu"

» www.birdz.sk/forum/ake-paran...


________________

27 : Wampirekiss 2. januára 2010 01:00

"CCA 40 rokov dozadu.. spala v izbe svojich rodičov,všade bola tma a zachcelo sa jej napiť, tak chcela vstať ,no ked sa zodvihla tak uvidela vo velkom oválnom zrkadle, ktoré bolo v ten čas v ich izbe, odraz istej časti kuchyne tak si zo strachom lahla späť, pochvíli sa pozrela zas a stále to tam bolo..čierna silueta muža sediaceho na stoličke s preloženými nohamy s dlhím kabátom,klobúkom rukou podopierajúcou si lokeť o koleno, držal cigáru s ktorej sa dymilo, ten obraz nebol jasný bol zrnitý ale s istotou sa jej nesníval, pokúšala sa zobudiť rodičov no spali ako zarezaní.. ani nevie ako , ale v tú noc ešte zaspala.. nikdy im nič nepovedala, neverili by jej, ale udalosť s tej noci jej dá sa povedať zmenila život, alebo teda ovplivnila dosť zásadne jej myslenie..cca po 12nástich rokoch videla tú istú osobu pozerať sa práve na ňu keď sedela nedaleko domu v istej reštaurácii s priatelmi, tým že sa naňho pozrela (samozrejme ani vtedy mu do tváre nevidela jednak bol dosť daleko, a po druhé mu klobúk vrhal tieň na tvár) začal utekať , zodvihla sa zo stoličky a pobehla za ním, no po rohu už nikoho nevidela..(nebola možnosť aby sa niekam ukryl)..to sa stalo mojej mame, a tá záhadná postava s klobúkom nás neopúšta ani v súčastnosti... ale ja osobne som zatial nič také nevidela, až na pár takých nepodstatných vecí ktoré asi nemajú nič spoločné.."

» www.birdz.sk/forum/ake-paran...


__________________

28 : Kurisuri 15. mája 2014 10:40

Ja som sa mala stretnut s priatelom a videla som ho prechadzat cez ulicu presne tak obleceneho ako bol v skutocnosti, ale potom som ho nevidela, tak som mu volala ze kade to ide a on tam este nebol

neviem ci som to dobre sformulovala a ci tomu pochopite, sorki

» www.birdz.sk/forum/duchoviad...


_______________

29 : Creeson 15. mája 2014 10:53

"Neverím žiadnym báchorkám... za celý môj život som nič v tomto duchu nevidel ba ani môj otec. Jedine môj dedko tvrdil jednu príhodu že keď zomrel jeden člen z ich vtedajšej rodiny tak že niečo strelilo v komíne a potom vedeli že sa niečo zlé niekomu z rodiny prihodilo... ale podľa mňa je to blud čo si starí ľudia s bujnou fantáziou vymysleli."

» www.birdz.sk/forum/duchoviad...


________________

30 : Soltyky 15. mája 2014 15:07

"verim, osobne skusenosti (nechce sa mi rozpisovat o svojich), ale napisem o babkinej ... pred 2 rokmi nahle zomrel moj dedko, den pred pohrebom sa babke snival sen.. kde dedko ku nej prisiel a zacal na nu kricat, ze mu je strasna zima na ruky.. ked sme prisli do domu smutku, povedali nam, ze dedkove ruky sa primrzli k chladnicke"

» www.birdz.sk/forum/duchoviad...


_________________

31 : Monkez 7. sept. 2011 11:53

"@lizziedash ani som to necenzuroval je to tak ako som to vtedy napisal... je to hlavne o prilahnuti, chcel som ti to poslat TS ale nechcelo mi to akosi odoslat

priľahnutie som zažil prvý krát asi pred piatimy rokmy... začalo to tým že som počul nejaké kroky v byte, myslel som si že prišla moja mamka z práce domou, potom som pocitil prítomnosť nejakej osoby v izbe, chcel som sa pozrieť, otvoriť oči ale nešlo to. Zrazu som videl pred sebou nejakého človeka (myslím v hlave nie očami) počul som pri tom krik ľudí, strašne odporný krik stovky ľudí, dá sa to prirovnať k tomu akoby ste počuli peklo, odporný, žalostný krik akoby kričali od bolesti. Bolo to dávno a nedá sa to detailne opísať čo sa vtedy dialo. Viem ešte že som vtedy nemohol dýchať a prebral som sa tak že som sa zrazu s hlbokým nádychom posadil na posteľ, pociťoval som bolesť v hrudi. Vtedy som si myslel že som na chvíľu umrel, že som prežil infarkt alebo niečo také, ináč som si to nevedel ani vysvetliť. Ako som človek realista a v duchov a nadprirodzené veci som neveril, skôr som nechcel veriť, keďže v našom byte "strašilo". Prítomnosť iných bytostí som cítil od malička a aj moja rodina. Raz sa nám napr. stalo keď sme pozerali všetci v obývačke cartoon network, mohol som mať vtedy 9-10rokov všade bola tma, keď zrazu sa nám v kuchyni počuteľne otvoril šuplík s varechami a niekto sa v nich začal prehrabávať. Môj otec s mamou išli prv do kúpelne po "zbraň" takú veľkú varechu ani nwm načo nám vtedy bola. Mysleli sme si že je tam zlodej ale keď tam prišli rodičia nikoho tam nenašli len otvorený ten jeden šuplík.

Alebo moja sestra mi raz ráno rozprávala že sa v noci zobudila a videla kľačať pri mojej mamke posteli psa a že za záclonou videla nejakú ruku.

Alebo môj brat raz tiež v noci nemohol spať a pozeral sa na bábiky čo mala sestra uložené na posteli a videl ako sa jedna naňho začala pozerať, že normálne otáčala hlavu smerom k nemu a pozerala naňho, že si pretrel oči a pozeral znovu naňho pričom začala otáčať nohu, vtedy ma zobudil ale keď som sa naňu pozrel vyzerala normálne."

» www.birdz.sk/forum/verite-v-...


____________________

32 : Cicinqa 7. sept. 2011 12:45

"nie sú nadprirodzené, sú prirodzené, len my ich nevieme pochopiť.....verím, pretože viem, videla som, počula som, cítila som to, čomu iní neveria....no nepresviedcam nikoho - dúfam, že každý raz a rovnako aj ja prídeme tým "záhadám" na koreň.....možno v čase našej smrti, možno inokedy, len dúfam, že sa to stane....

@monkez mala som chlapca, ktoreho prilahavalo ako teba....ked som tu svinu videla prvykrat skoro som sa psrala od strachu!! aj keď som vôbec nevedela rozlíšiť, čo to je, bol to len akoby tieň - naozaj sa to nedá opísať!!

ja mám napríklad doma dvoch poltergheistov už roky a nikomu sa ich nepodarilo vyhnať a už to ani neskúšam - zvykla som si na nich, okrem hluku a elektroniky mi nerobia nič, takže pohoda"

» www.birdz.sk/forum/verite-v-...




" target="_blank">
" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">



___________________

33 : Nothingornothing 7. sept. 2011 20:40

"Verim, ze existuje duchovny svet, verim v boha (a zaroven uznavam vedu) ale nemyslim si, ze duchovia maju vplyv na svet ludi, napriem tolkym pribehom o ich existencii. Aj ja som zazil niekolko nevysvetlitelnyh veci, a aj v mojej rodine sa toho uz dost "nadprirodzeneho" udialo, no neverim, ze su to duchovia.Skuste mi niekto povedat co je to duch."

» www.birdz.sk/forum/verite-v-...


____________________

34 : Nikola1023 10. sept. 2011 14:48

"Mala som strašne vela nadprirodzeních javov!a verím! hmm...komu sa dejú čudné veci kludne napíšťe rada pomôžem !"

» www.birdz.sk/forum/verite-v-...


35 : Kika1121 11. sept. 2011 12:34

"ja verím na duchov.v mojej izbe niekedy postraší a neviem či su to nahody alebo niečo raz som sa zobudila v hodine ked mi zomrela starka,išla som si pozerať tv a zrazu sa mi zapol notebook a vypol toho som sa strašne zlakla alebo som sa išla kupať a mam hned vedla kupelne izbu a zapla sa mi len tak pesnička"

» www.birdz.sk/forum/verite-v-...


_____________________

36 : Zajkousko 1. novembra 2013 23:38

"@palechore hm, niekto vás chce trochu vystrašiť, nevie ocko náhodou prečo??? len tak pre zaujímavosť, u nás v dome sa udialo napr toto spadla garníža nad oknom - sama od seba sa vysunula zo skob v stene na ktorých držala.. zrkadlo 90x 150cm, ktoré bolo nad zemou 20cm, tak isto sa vysunulo zo skob a padlo na podlahu, nerozbilo sa zostalo stáť... dvere na ktorých bolo male zrkadlo sa same od seba vysunuli z pántou a tresli na zem, zrkadlo sa samozrejme rozbilo... vrchol všetkých udalosti bolo, že som ležal na gauči tak okolo 24,00 a díval som sa na nejaký zábavný program v tv a tu zrazu zreteľne stredom obyváku z prava do ľava prešla tmava postava a stratila sa v stene... ak ma vtedy neporazilo, tak už asi ťažko, bol som doma sám!!!... takže aj u vás na chate to nebude len tak z ničo nič"

» www.birdz.sk/forum/nadprirod...


___________________

37 : Cica992 7. marca 2006 20:56

"no mne ani nieeee,mojmu mužovy,chichi,chodí na interak,a šiel do nejakej izby a proste ako tam išiel tak tie dvere sa pred ním otvorili a zatvorili,a pak cítil chlad a zimomrivky.bleeeee.mne zomrela segra a moja mama ma tiež niekedy príhody s nimi.fu.inak lakino-ja mavam tiež také stavy,že ked som za kompom tak si myslim,že dagdo za mnou čmucha.a bojím sa tmy.bleeeee"

» www.birdz.sk/forum/duchoviap...


__________________

38 : Bagarenko 9. marca 2006 13:50

"...ja som kedysi tvrdo bojovala proti myslienke existencie duchov,az kym som sa sama s duchom nestretla...a potom to prichadzalo castejsie...ale kto nechce verit,nech sa z toho aspon zasmeje,ja viem co sa mi stalo...."

» www.birdz.sk/forum/duchoviap...


___________________

39 : Slnecnicaaa 10. marca 2006 09:07

"Caute! prosim, potrebujem vasu pomoc. Mojho priatela kazdý vecer navstevuje jeho mrtva kamaratka, taha ho so sebou a vravi, ze coskoro si ponho pride,ak viete o niekom z okolia kosic, alebo presova, kto sa zaobera týmito vecami,a mohol by nam pomoct, prosim , dajte mi vediet, adresu, alebo tel. cislo.Toto nieje zart, prosim pomozte. Dakujem"

» www.birdz.sk/forum/duchoviap...


___________________

40 : Anetka 14. marca 2006 10:47

Tak tedaa vám vyrozprávam jeden príbeh, ktorý sa stal môjmu ujovi.

Môj ujo študoval v BA. Keď raz prichádzal domov na lentné prázdniny (do nejakej dedinky v okolíB , šiel skraatkou cez nejakú cestičku pod lesom. Zrazu tam uvidel svojho strýka, ktorý sedel pod jedným stromom. Ujo sa mu pekne pozdravil, a chcel mu podať ruku, ale jeho strýko mu len odpovedal na pozdrav. Pohovorili spolu asi 15minút-hlavne o tom, ako sa mu darí v škole a tak. Potom sa pekne rozlúčili aa ujo sa pobraal svojou cestou. Keď prišiel domov, všetci sa ho pýtali ., že prečo sa tak omeškal, a on na to, že ho zdržal strýko. Vsetci len vygulili oči a oznámili mu, že pred dvomaa dňami umrel, aa že bude pohreb.

Verte alebo nie, je to naaozaj pravda. Ja si myslím, že sa s ním chcel strýko rozlúčiť, pretože keď môj ujo ešte neštudoval, bol s ním skoro každý deň, proste chodili na ryby a tak.

» www.birdz.sk/forum/duchoviap...


___________________

41 : Tanka 25. októbra 2007 20:14

"Ahojte seci!Asi mi trepe ale zacali ma zajimat duchovia.Iked ma to desi,ale mne to neda...Dneska sme si s kamoskami hovorili o strasidelnych pribehoch a vsetkom co k tomu patri.KEcali sme a zrazu sme prisli k teme:ZAhadny dom v nasom meste. Predtym som o nom cosi pocula ale iba par viet ako:Zomrelo tam dievcatko a podobne.Blbe na tom bolo,ze ten dom bol hned pri ceste a kazdy den sme okolo neho museli prechadzat POviem vam pribeh ktory sa tam udajne stal,ale...Asi to je pravda lebo majitelia sa ho ani nedotkli a chcu ho silou-mocou predat...Thaaaaaaaaakze!!!!-----------------Pred niekolkymi rokmi v tom dome byvala mama s nevlastnou dcerou.Otec zomrel velmi mlady a kedze nezila jeho zena s prveho manzelstva,dcera zostala v oparere "macochy"...Nic by na tom nebolo,keby ju jej nova mamicka mala aspon trochu rada...Po smrti jej manzela zostala zatrpknuta a vsetko si vybijala na dcere-Veronike.VEronika nemala bohvieaky zivot...NEmohla chodit do skoly,lebo nemala za co kupit zosity,no i tak sa nieco priucila od tety odvedla...Mnohokrat nemali ani co jest,no jej mame to bolo jedno.Kedze bola nezamestnana a nic nezvladala,zacala sa opijat(alkohol kradla s obchodu ktory stal pri dome).Kazdy den chodila opita,kricala do VEroniky az sa nakoniec psychicky zrutia.VEronika jej nic radsej nevravela lebo sa bala ze ju...(MAla predsa len 11 rokov).VSetko takto pokracovalo az raz prisla jej mama domou nastvata,zdrapila dievca a zavrela ju do izby na podkrovi,kde bolo iba male okienko(strasne).MAma jej nedavala skoro vobec jest,ba dokonca ani pit (casom na nu uplne zabudla).VEronika postupne ochorela.MAla udajne rakovinu.Tmava izba sa stala jej vezenim a kazdy den bol pre nu peklo...Smedna,hladna...(chuda dievca).Po niekolkych tyzdnoch dievca zomrelo,no nikto o tom nevedel az ked nasli jej matku opitu pri obchode.KEdze v noci bol mraz,zomrela aj ona.Predavacka sa s manzelom sli pozriet do domu .Vsade bol neporiadok...Prehladali vsetky izby az prisli na tu najtmavsiu s malym okienkom,no nikoho tam nenasli...NEnasli nikoho,iba krvave stopy na stene po detskych ruckach,otrhanu zaclonu a vyrity napis na stene:"Vratim sa!"...Od vtedy tam nikto nikdy nebol a nikto dom ani nechcel kupit...Viem,cely ten pribeh vypada ako blbost ale snazila som sa to pisat slohovym stylom...VErte alebo nie,ten dom fakt existuje a naozaj su tam potrhane zaclony a t ď...Dufam ze sa nebojite."

» www.birdz.sk/forum/duchoviap...


_________________

42 : "Weeprose 16. marca 2008 20:46

Nooo, ja mam s tymto trosku viacej zazitkov. Niektore su docela komicke, ale ine ma desia. Tyka sa to vecsinou snov, alebo len pocitu, no ja verim, ze to vsetko boli skryte odkazy.Tak napriklad, naposledy sa mi snivalo s Bohom. Bol to taky mily chalan a stale sa so mnou o niecom hadal a doberal si ma tym, ze on aj tak vie, na co myslim, takze nikdy v hadke nevyhram...este som nerozlustila, co to malo znamenat..ale to bude asi tym, ze som sa nepozastavila nad tymto snom.Raz som zase prezivala dost kriticke obdobie. Strasne ma lakala ta druha strana, satanisti a vsetko okolo toho. Pohrdala som krestanmi, ale Bohu som sa chrbtom neotocila, len som ho trochu ignorovala. Chcela som byt na strane zla, pretoze to by znamenalo, ze sa uz nikdy nebudem bat, lenze omyl. Neviem ci sa mi to snivalo, alebo co to vlastne bolo. Videla som pri svojej posteli stat osobu celu v ciernom a strasne, ale naozaj strasne som sa bala. Na druhy den som mala taky desivy, zvirajuci pocit v dusi. Nemohla som to vydrzat a tak som sa zavrela do kupelne a plakala som, dost dlho, no plac nepomahal.A vies, co mi pomohlo? Zacala som sa modlit, rozpravat sa s Bohom a ten pocit ma pomaly opustal. A este jedna vec. Mam velmi rada cintorin. S kamaratkou sme sa raz podvecer, ked uz bola tma, rozhodli navstivit hrob jedneho chlapceka a ako sme tam isli, naraz sme zastali, akoby nas nieco upozornilo, ze uz dalej ist nemame. Ona sa ma spytala, ci myslim na o iste, co ona. Prikyvla som a co najrychlejsie sme odtial odisli. Doteraz neviem, co by sa stalo, kebyze v ceste pokracujeme, ale predpokladam, ze asi nic dobre by to nebolo....Hmmm, tak to by bolo vse..teda nie uplne, ale uz sa mi nechce pisat"

» www.birdz.sk/forum/duchoviap...


___________________

43 : Patriksikulka 27. decembra 2010 18:42

"Ja som ducha videl...nejsem jeden stych co si to len namysla...ze videl som a som niecim vinimocny..mne sa to stalo uplne necakane..neziadal som si oto...proste som spal u starkej na dedine....ked som sa zobudil o 3 rano..som siel na WC..a potom som si lahol..zacitil som cudny pocit ako ked vas niekto pozoruje..tak som sa posadil naposteli...A zbadal som mojho vtedy rok mrtveho detka.....Sedel nakonci postele a bolo ho vidno tak priesvitne..ale vedel som zaostrit aj na crty jeho oblecenia..ale citil som sa velmo cudne..akokeby som vnimal len svoje..oci..a akokeby som si nevedel nic pochopit alebo nwm jak to povedat bol som stuhnuty a nicim inym ako ocami som nevnimal..Takze v duchou verim..ale to ze jestvuje..posmrtny zivot nedokazuje teoriu ze exituje nebo a boh......"

» www.birdz.sk/forum/duchoviap...


_________________

44 : Marika1971 Zverejnené 30. Október, 2020

"Dobrý deň chcela by som sa podeliť o zážitky ktoré som zažila tento rok v letnom období. Začalo to niekedy okolo apríla. Prežila som úraz kde ma zrazilo auto a odvtedy mam dar vidieť a počuť hlasy mŕtvych duši napr. Zjavili sa mi 5ludia v zastaralých obleceniach a pozdravili ma. Následne sa mi nasackovali na dvor a vykrikovali na mňa oplzle nadávky. Keď som sa ho pýtala co tu chcú boli to smilne duše . . A mal s. padalo tu veľa nadávok oplzlych. A on stále do nej.... Toho muža som stretla pri ZOS Trnava. Blondiak vysoký nevyzeral zle ale neustále mu išla huba. Vraj si chce zobrať pôžičku na sexshop a stále ma vyhanal z domu. Stále na mňa vykrikoval aby som palila do p... E. Radšej som zmizla vždy do preč . Nešlo s neho príliš veľké dobro. Nato začali spory a hádky. Zjavili sa tu aj iný chlapi s pálka i, bakulami a tak.... Mali tu vrestlingove bitky. Tu som našla aj mladých chalanov. Prišli sa zabávať. Vzadu si rozložili ohnik vraveli si zdochniliari čiže krvavé sekty co si našli to zozrali.Mali prezývky hovniarky. Boli zvrhle a nemravne. . Nikdy predtým som nič také nevidela. Pedofilov.Adamitov tie najhoršie sekty. . Môj anjelik mi ukázal diabla aj anjela. V tomto starom dome kde žijem som veľmi skoro pochopila ze je tu nejaká tajná komnata v ktorej sa baby pelesili a zabíjali veľa mladých Boli to vrahyne. . Anjelik mi ukázal aj bohatých ľudí ktorý zomreli a ti zase boli snoby. Tipicke odvetvia chudoba a bohatstvo. Všetko to vraj boli bludne duše. Ja som veriaca ale toto už aj na mňa bolo moc. Vraj nemám úctu k Bohu ja áno ale tie perverznosti co sa tu stali horšie ako Shakespeareove poviedky. Romeo a Júlia. Aj tá Júlia by pred nimi utiekla. Boli to sektari. Ďalšia mŕtva duša je samotár. Neprehovori mlčí. Veľmi pekná bludna dušička. Je to dievča sotva 17rocne. Bola znásilnenia a zabita. Stále plače. Vola sa Timia. Zomrela vraj tu v mojej obci okolí. Je placha ale rozumieme si. Sú to duše ktoré boli rodinne založené. Ja som citlivá osoba a veru niekedy sa viem vcítiť do ich života i keď anjelik vraví ze nie. Dušiam sa nesmieš prispôsobiť.. Videla som veľa dobrých i zlich duši. Videla som diabla. Díval sa na mňa keď som spala. Keď som otvorila oči dívali sa na mňa zerave oči a hybalo sa to. Videla som anjela. Mal krásne modré oči a díval sa na mňa trosku prísne. Videla som Ježiška pravého. Idela som jeho mladosť. Keď nebol vysvedčení za Ježiša. Videla som strach. Bolesť v tých dušiach. Videla som tých čo odoberajú ľudské duše z tela umreteho človeka. Videla som predstavenstvo zdola i hore. Videla som prostých ľudí. Mladých starých. Detičky v krematoriach. Zbludile duše. Cybordov. Videla som silu pána. Videla som vraždy. Sú to zážitky života a smrti. Videla som rôzne pamflety ktoré ukazujú ľudský život. Zrkadlo hriechov. Aj mojich. Videla a prežila som zle duše ktoré by radi pri hodili hriechy človeku. Zápach života. Rôzne generácie. Niekedy si človek myslí že je to sen. Ale asi mam takí dar. Sú to zbludile a stratené duše. A dobre duše ako odchádzajú s pánom do nebies. Teda aspoň hlasy. Videla som žiarlivosť. Faloš. Lakomost. Pomstu. Videla som nádej človeka. A tie temné duše končia v pekle. Bola som blízko pekla. Smrad siri a hnusu. Proste zažila som toho veľa. Toľko nakoniec. Modlím sa pánu Bohu a ďakujem za zážitky ktoré som prežila. Vďaka Ti anjelik."

» www.freespace.sk/tema/6226-paran...

__________________

45 : kates33 Zverejnené Júl 13

"No neviem či je to moc uveriteľné toto, ale tak sama som sa stretla už niekoľko krát s veľmi divnými vecami, ktoré nechápem. Nasťahovala som sa do bytu ešte pred 2r, no a chovám aj potkaníky. V tých časoch som ich mala 5, teraz už len dvoch. Jeden je prítulný a druhý sa nenechá ani pohladkať a vždy ked idem cez jeho klietku tak syčí akoby po mne. Na tom by nebolo nič zvláštne, ale keďže pracujem z domu, tak som videla ich správanie celé dni. No a niekoľko krát sa stalo, že ten potkan začal syčať na klietku aj keď tam vôbec nikto nestál. Nevenovala som tomu pozornosť, avšak potom som si zaobstarala psíka, šteniatko. No a hneď v prvú noc štekalo pri mojej posteli na niečo, vtedy som sa veľmi zlakla a vybehla som z izby a pes za mnou. Chvílu som aj rozmýšlala, či nejdem spať do auta ale tak rozhodla som sa vrátiť do spálne zas. No a pes si sadol pred dvere a hýbal hlavou a vrčal akoby presne videl ako sa to pohybuje. Potom som zohnala cez kamošku jednu osobu, čo mi došla byt vyčistiť od zlých energií a od vtedy mám pokoj."

» www.freespace.sk/tema/6226-paran...

___________________

46 : b.matus Príspevok Napísal: 05.12.2009 21:12

"mozmo budem debil ale mojmu kamošovi sa deju v byte čudne veci niekedy v noci tam pocuj hlasne kroky klopkanie otvaraju sa mu sufliky pusti sa sama voda v kuchyni videl som to na vlastne oci neviete ako sa toho zbavit??deje sa to aj vam niekedy?"

» www.pcforum.sk/cudne-dianie-v-...

___________________

47 : Milan.H Príspevok Napísal: 05.12.2009 22:26

"keby som toto zažil ja, už by som bol niekde v čalunenej izbičke na psychiatrii. a inak sesternica mi volakedy spomínala že v byte občas počuje ako volakto odomyká dvere a vchádza dnu a nikto tam nieje. pred pár rokmi som bol unej počul take poriadne tresknutie vchodovími dverami, alebo v deckej izbe sa sami odseba otvorili dvere...... dalej sa mi už nechce písat"

» www.pcforum.sk/cudne-dianie-v-...

_____________________

48 : GregushQo Príspevok Napísal: 18.08.2008 14:06

"Mne sa stali 2 veci, hral som komp ziadny program som zapnuty nemal a zacalo v jednom repraku plakt babetko :side: som na zachode z nichoho nic na zemi velmi silno spadne sprej a rozbije sa :side: Nechapem :side:"

» www.pcforum.sk/vsetko-co-sa-va...

_____________________

49 : pukepulos Príspevok Napísal: 18.08.2008 14:11

"si si isty ze plakalo v repraku? ono to s tym sprejom az tak mysteriozne neni to sa stava bezne ze nieco necakas a samo od seba to spadne to tak niekedy byva a vylaka ta to.....kazdopadne co sa tyka mysterioznych/ducharskych zazitkov mam kamarata ktory by vedel rozpravat..... "

» www.pcforum.sk/vsetko-co-sa-va...

_________________

50 : nZL Príspevok Napísal: 18.08.2008 14:33

"Mojmu kamaratovi sa stalo ze boli na oslave, pozerali telku a mali na stoliku polozenu sklenu misku s nejakymi arasidmi. Zrazu sa miska rozletela po izbe, nikto s nou nic nerobil... mohla to byt unava materialu ale ta miska sa nerozbila ona sa doslova rozletela jak keby ju z celej sily treskli o zem..."

» www.pcforum.sk/vsetko-co-sa-va...

_________________

 Blog
Komentuj
 
 fotka
tequila  31. 3. 2024 06:39
yess, konecne som citovany ale ten pohar, co som videl, sa zrejme hybal len qoli roztpenej vrstvicke vody
 
 fotka
tomas5555555  31. 3. 2024 12:50
@tequila

Máš zaujímavé paranormal svedectvo tak som ťa dal do zoznamu, To nie je možné, ked dáš pod pohár vodu určite sa pohár po nej nebude klzať na rovnej ploche a ešte k tomu tak rýchlo... ved si to sám vyskúšaj v praxi, daj pod pohár vodu a sleduj....
 
 fotka
tequila  31. 3. 2024 16:04
praveze moze vdaka adhezii a kohezii, je to znamy jav
 
 fotka
tomas5555555  31. 3. 2024 19:12
@tequila

Tak si teda skús spraviť pokus, uvidíš či sa to bude hýbať.... garantujem ti že nebude,
 
 fotka
tequila  1. 4. 2024 16:25
akoze sa nebude? ved som to videl na vlastne oci, ze sa hybal - skopcil si to aj do blogu
 
 fotka
tomas5555555  1. 4. 2024 19:25
@tequila

ano, ale to nebolo nasledkom vody pod pohárom ale paranormálnej sily.... ved si skús dať vodu pod pohár či sa pohár bude hýbať..
 
 fotka
tequila  2. 4. 2024 16:27
dal som, hybal sa
Napíš svoj komentár