Asi my v poslednej dobe vypadla múza. Ešte nedávno, som pri každej možnej príležitosti brala pero a zošit do ruky a niečo písala. Dávala som všetky moje nápady a myšlienky na papier.

Síce tu výsledky nie sú vidieť, ale je to tak. A nie je to tu preto vidieť, pretože sa mi moc tu nechce uverejňovať vlastná umelecká tvorba.

Po prvé, pretože snívam že by sa mi mohli raz vydať, takže preto nemôžu byť nikde uverejnené.

Po druhé, ani sa mi ich nechce prepisovať, pretože moju umeleckú tvorbu dávam len na papier a neťukám do počítača.

Po tretie preto, lebo si to aj tak väčšinou len nechávam do šuflíka a dávam čítať len máličko osobám, ktoré sú mi blízke.

Ale o tom som nechcela písať. Som nejako odbočila od témy. Ja som chcela písať o tom, že prečo už tak nepíšem a nie prečo to tu nevidieť.

No takže asi prečo? Pokúsim sa o svoju analizáciu že prečo.

Možno preto, že v poslednej dobe mám odrazu nejako málo voľného času? Asi v tom to bude. Lebo to, že mi nejako asi odišla múza som začala pociťovať až po tom, ako som si našla môjho priateľa, a odvtedy stále naplno využívala svoj čas. Áno myslím že v tom to bude naozaj. Lebo dokým som ho nespoznala, tak som stále mala voľný čas. A odvtedy všetok svoj voľný čas využívam na to, aby som bola s ním.

Ale jeho obviňovať nebudem určite. Veď aj tak už mám toho napísaného dosť, a radšej budem svoj čas využívať aktívne a nie len sedieť na riti doma a nič nezažiť.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
wera55555  14. 8. 2009 10:22
a keď som toto písala, naozaj som chodila stále po vonku, ale teraz musím sedieť na riti lebo som chorá
 fotka
michelangelo89  14. 8. 2009 11:07
nahodou dobre, ja som tiez niekedy pisal poviedky, dokonca roman, potom ma opustli muzy, ucitelky na zakladnej mi niektore casti potratili a dnes uz neviem pokracovat, mozno raz znova zacnem, ale chcelo by to veeela volneho casu
 fotka
shelia  15. 8. 2009 21:24
@wera55555 ja by som na Tvojom mieste ak sa da, neprestavala pisat...mozno mas teraz pauzu, no neprestan nikdy pisat
Napíš svoj komentár