Milujem ťa...


... a ty to nechceš prijať.

Vravíš že nepoznáš lásku, ale ja vnútri cítim že ju poznáš priveľmi dobre a preto sa jej asi vyhýbaš. Neviem či je to fakt pravda, ale to čo robíš mi to navráva. A to ma bolí. Raz vravíš ako ma miluješ, vzápätí na to mi dávaš kopačky a mne sa zakaždým rúca svet. Vnútri si navrávam, ako ťa nenávidím, ale vzápätí na to sa vo mne ozýva posmešný smiech za to, akú bezhraničnú hlúposť si to navrávam.

... a ty mi nechceš nechať ťa spoznať.

Stále sa ťa spytujem čo sa ti odohráva v hlave, lebo si pre mňa fakt úplne nečitateľný. Si pre mňa tajomný. Ale ja asi pre teba nie. Čoby asi, ale určite. Ja som oproti tebe asi ten najjednoduchší človek na svete. V ohľade citov som si na tom na isto. Ale na isto ohľadom teba som len na tomto. Na inom nie.

... a som kvôli tebe úplne mimo.

Mimo. A totálne. Žiadna baba by nerobila to čo ja pre teba. Ale úplne. Už každý kto si len toto prečíta, hneď si určite bude myslieť že mi šibe ale totálne. Ale mne je to jedno. Ty mi proste stojíš za všetko. Spravím pre Teba zo seba aj blázna. Kľudne. Len aby som bola s tebou. Len preto, aby tvoja ruka pohládzala moju tvár. A všetko čo by chcela. Chcem byť len Tvoja a urobím preto všetko.

... a si jediný zmysel môjho života.

Iný zmysel ani nechcem. Hoci viem že s tebou to bude ťažké, ale ja to chcem aj tak. Zachvíľu budem asi ako ty. Budem sa vyžívať vo vlastnej bolesti. Možno to už aj robím, ale neuvedomujem si to. Ale na tom nezáleží. Kvôli tebe všetko.

... a viem že som ťa ranila.

A asi ma za to nenávidíš. Neviem, nevidím ti do hlavy, hoci umieram túžbou po tom aby som ti tam aspoň nachvíľu nazrela. Aby som pochopila všetko. Všetko čo robíš, robil si a chceš robiť. Po čom túžiš. O čo ti ide.

... a vždy budem!!!

Mňa sa nestrasieš. Nikdy. Už som to raz odprisahala a tak to bude. Hoci vravíš že je to ľahké. Že proste ujdeš. Ale ja by som ťa hľadala aj na konci sveta.

... a to budem NAVŽDY!!!!!!!!!!!!!!

Milujem ťa, robím zo seba absolútneho blázna. Možno ma zachvíľu aj dajú/vrátia do blázinca. Lebo nepochopí nikto ako veľmi ťa milujem. Iného nechcem. Každý iný je oproti tebe pre mňa absolútne nezaujímavý. Lebo ťa bezhranične milujem, hoci robíš to, čo robíš....

 Blog
Komentuj
 fotka
narazuvzdornaa  14. 2. 2010 22:53
Vďaka Bohu za ľahšie formy sociopatie.
 fotka
fialka89  14. 2. 2010 23:17
.....ani ja ineho nechcem .......ano, chápeme sa....
 fotka
stage  15. 2. 2010 11:43
Láska nekonečná, či láska bezhraničná - to je najkrajšia vec v živote, na svete. Ale ak je neopätovaná, je veľmi nebezpečná, je sebazničujúca. Želal by som ti viac nadhľadu, ktorý by ti v tomto prípade veľmi pre budúcnosť pomohol.
 fotka
yasmin  15. 2. 2010 15:07
ja sa tiez pridavam k nazoru ze nechcem ineho aj ked je to prilis komplikovane aby sme mohli byt spolu
 fotka
lillyl  15. 2. 2010 18:17
presne si to vystihla verunka... teraz chapes. Ani ja nechcem zit bez toho svojho. Pretoze ja uz som svoju spriaznenu dusu nasla!
Napíš svoj komentár