Je to jednoducho fakt. Povieme si prečo:
1. V Rusku je určitý druh kovu kery.je v každom smartfone. Takže oni si určujú cenu otoho kovu a oni môžu zastaviť celý trh s mobilmi.
2. 87% ropy v Európe sa spracúva v Rusku. V Európe sa ropa spracúva len v Rakúsku.
3. Rusky Specnaz - špeciálne jedntky RF dokážu zložiť nepriateľa bez dotyku! Je to bojové umenie co vynechava priamy kontakt s nepriateľom.
4. Všetky rozhodnutia RF su správne, zachránilo Sýriu pred USA, chcú zachrániť Krym a východnú Ukrajinu spred.katastrofi do ktorej sa zvyšok UA ruti, Rusko si chce Krym privlastnit.
5. Perfektni ľudia - dovolím si tvrdiť ze Rusi majú bližšie k Bohu jak hociktorý iný národ, úplne iná mentalita a su oveľa lepší.
Celkovo je cítiť z Ruska ta dobrá energia dokonca tam ľudia posledné roky sympatizuju s vegetarianmi....
7. Ako jediný porazili Nacisticke nemecko a zachránili svet.
8. Len jediné jazero ma v sebe osminu zásob pitnej vody vo svete.


POKRACOVANIE NABUDUCE

 Úvaha
Komentuj
 fotka
rayennn  24. 2. 2014 21:03
K tej 1. Ten kov je len v Rusku a nikde inde vo svete
 fotka
lukaso121  24. 2. 2014 21:11
Lebo medved(ev)
 fotka
aiwan  25. 2. 2014 00:02
Neviem, či to myslíš vážne, alebo si si robil srandu, takže to okomentujem takto:

1. Zvýšením ceny by sa znížil dopyt, pribrzdil by sa trh so smartfónmi a koniec koncov by na tom boli stratový.

2. neviem, môže byť.

3. Fyzická likvidácia, alebo zneškodnenie bez dotyku čohokoľvek (napr. elektromagnetických vĺn s nepriateľom) nie je možné, pán Einstein by ti to vysvetlil.

4. Veľmi neobjektívne

5. V čom sú lepší? Mám osobnú skúsenosť, že sú veľmi dobrí podvodníci.

6.

7. Nepravda, nacistické Nemecko porazili okrem nich najmä USA, Francúzsko, Veľká Británia.

8. Zásob pitnej vody majú veľa, ale ktoré je to jazero s 1/8 zásob vody na svete by ma zaujímalo, nech si rozšírim obzory.
 fotka
rayennn  25. 2. 2014 18:00
@aiwan K tým prvým dvom sa nebudem vyjadrovať.
K tretej otázke, je to možné, bolo to dokonca v spárvach na JOJ-ke pred pár dnami, ja som si to vysvetlil tak že ked ide človek udrieť pravou rukou, a má tu ruku presne TAM kde ju má, tak ten druhý zo SPecnaz pohne rukou k jeho krku, a ked má tu ruku TAM a pohne nou smerom ku krku tak mu to nejak sekne v lopatke alebo tak...
ťažko sa to vysvetluje cez písmenká, ale ja som to pochopil.
Ono to nie je tak že čáry máry nech sa mu zlomí ruka!
Ale ono tam ide o to prinutiť protiutočníka o to aby sa sám zranil, je to fakt v kritických situáciach napríklad v 3. svetovej ak by USA malo nejaké elektrické obleky tak jak ho maju zneskodniť, musia ho prinutiť zraniť sa sám.....
5. Proste su lepsi
7. Tak Francuzsko prehralo, GB už-už slo kapitulovať a spravilo Nemecku strati asi na pol percenta jeho sily, a USA? To sa pripojilo do vojny s Nemeckom, samozrejme, až ked Nemecko prehrávalo a už nemalo žiadnu armádu....

8. Je to Bajkalské jazero.
Dokonca teraz čítam na wikipedii že je tam až 1/5 pitnej vody, nie 1/8....
A je to najhlbsie a najstarsie jazero na svete dokonca....
 fotka
aiwan  1. 3. 2014 12:02
@reyennn jj, s tým Bajkalským jazerom som zasa o niečo múdrejší. Inak aj Slovensko má veľké zásoby pitnej vody. Žitný ostrov je najväčšou zásobárňou pitnej vody v str. európe.

S tým zapojením USA a Kanady do vojny...Netvrdil by som, že nemci vtedy nemali žiadnu armádu, ale možno to bola taktika, aby si zasa Rusi nepodmanili celú Európu...
 fotka
rayennn  1. 3. 2014 12:10
@aiwan Tak určite to bol anejaká taktika.
Ale musís uznať že proste to čo malo Nemcko ked sa USA zapojilo do vojny s Nemeckom bolo nič oproti tomu čo malo Nemecko ked zautočilo na ZSSR....
 fotka
aiwan  1. 3. 2014 12:32
@rayennn nie som odborník na 2. sv. vojnu, ale Nemci sa dostali pár km od Moskvy a nebyť toho, že ich zastavila silná zima, mohlo to nakoniec dopadnúť úplne ináč. Nemci dobývali jedno ruské mesto za druhým a zajali státisíce ruských vojakov.

Súhlasím, že keď sa USA zapojili aktívne do vojny, nemci predtým prišli na východnom fronte o kľúčové tankové divízie a množstvo vojakov a otvorenie západného frontu bolo už len spečatením prehry nemcov.
Napíš svoj komentár