Asi si budem musieť nájsť spolubývajúceho, alebo podnájom. Nie žeby som veľmi chcel, ale zisťujem, že sa zo mňa opäť stáva asociál. Ako od príchodu do Banskej Bystrice je to zvláštne. Nikdy som nemyslel, že sem prídem pracovať, nie to bývať. Predsa len šesť rokov v Bratislave je pekná doba a tiež som sa pripravoval skôr na Žilinu a okolie do budúcna. Prípadne zahraničie, ale zadarilo sa v Banskej Bystrici. Pekné mesto, zaujímavé miesta, ale minum známych. Späť k spolubývajúcemu, keď som bol na intráku v Bratislave, tiež som zo začiatku mal drobný problém so sebazačlenením. Za jedno minimum času kvôli škole a potom minimálne ťahanie niekam. Až do momentu, keď som mal sociálneho spolubývajúceho a akosi ma vždy ťahal všade. A potom som sa začal zoznamovať. Začala reťazová reakcia a spoznal som tých pravých, s ktorým som sa už bežne socializoval.

A toto mám v Bratislave, ešte pár rokov kým odídu tí "najmladší" čo prišli na intrák, potom to upadne a rozpŕchne sa. Toto mám v Žiline, lebo tam poznám pomerne veľa ľudí. Ale v Banskej Bystrici nemám vôbec takých ľudí, s ktorými by som vybehol večer na pivo. Dajme tomu. Aj keď osobne veľmi na pivo nie som. Ja rád príbehy, seriály, filmy a počítače, vláčiky a cestovanie (a preto chodím do Žiliny, či Bratislavy na skok, prípadne - do Brna, aj tam mám známych). A som ironický sebec, ktorý robí referencie na každú hovadinu. A tiež píšem príbehy. A rád ich rozprávam.

Prečo to sem píšem? Lebo keď som bol ešte na ZŠ tak som mal mierny problém nájsť podobne zmýšľajúcich ľudí. Mal som problem nájsť ľudí s podobnými záujmami. A potom nastal Birdz. A trošku ma rozhýbal. Našli sme sa a kamarátime sa. Nuž, asi preto to sem píšem, ako si nedúfam, že si nájdem priamo človeka, ktorý tu má byt a bývali by sme spolu. Nedúfam ani, žeby sme sa dvaja našli a kúpili/prenajali si byt. Skôr dúfam, že sa ozve niekto z Banskej Bystrice, kto je dosť prašťený a kamarátsky. Baba, chalan, vlak, autobus, jašterica, či drak pre mňa za mňa , ale ak si tento blábol dočítal tak niečo napíš










 Záchod
Komentuj
 fotka
outsider  1. 5. 2016 19:51
» pbs.twimg.com/profile_images/... a dúfam že keď budeš v ZA tak sa ozveš a pôjdeme na pivo
 fotka
klidopido  1. 5. 2016 21:35
@outsider neskoro hovoríš, včera som bol v ZA a mám na teba len B.sk myslím si.
 fotka
johnysheek  2. 5. 2016 15:14
@outsider smiem sa ozvat zatial aspon ja?
 fotka
outsider  2. 5. 2016 21:50
@johnysheek smieš ale momentálne som na pn takže až keď budem zdravý
 fotka
johnysheek  2. 5. 2016 21:57
tak sa lieč a prípadne sa pak ozvi
 fotka
johnysheek  2. 5. 2016 21:57
Napíš svoj komentár