@marjy77@2 Už som čítal o tom niekde... Proste celý film je len taká metafora... Ale prvýkrát som to videl ako dieťa a deti to nepotrebujú vedieť Hlavne, že majú kvalitnú rozprávku. Takéto Japonské animáky sú strašne super a vo väčšine prípadoch prekonavajú také disneyovky alebo animáky na štýl Shreka, Kung Fu panda, ktoré mám mimochodom tiež rád, ale anime je anime. Pri sledovaní kvalitného anime si prídem ako keby som išiel do iného sveta.
Strasne moc!! Najlepšia animovana rozprávka. Škoda, ze som to nemohla vidieť este ako dieta... Takto pre mna zostávajú naj Posledny jednorožec, Petríková cesta na Mesiac a húsenička Katka (Catie caterpillar)
@darksider96@3 presne! Tie mnou spomíname v komente @6 plus Cesta do fantázie, sú pre mna omnoho zaujímavejšie a hodnotnejsie rozprávky ako popularne animovane komédie typu Shrek, Doba ľadová, Kung fu panda atď...
Videl som, lebo mi zopár ľudí odporúčali v rámci anime... ale nie som fanúšik a ani tento film to nezmenil...asi to bolo príliš metaforicke a úplne som sa do toho nevlozil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Za mňa úplne najlepšie anime