Za mňa skvelý film! Po dopozeraní som ostal pol hodinu kukať do blba a spracovával tie myšlienky. Ale treba byť v určitom rozpoložení na prijímanie tých myšlienok...
Mozno niekedy pozrem, ale teraz mam filmy plne zuby, odvtedy co mi tu odporucili (ty konkretne nie) pozriet ten skurveny Slnovrat, dve hodiny som pozeral na taku kokotinu
@kassiar@2 Kamo, Slnovrat je nudna sragora pre hipsterov. Ja som tu vzdy pisal, ze ten film je hrozny a este mi kvoli tomu bolo povedane, ze mam mizerny vkus a bolo mi vynadane do kokotov Pozri si moje fora o filmoch, kde sa pytam ci sa aj birdzakom pacili. Uz som tu viackrat zalozil taketo forum o filmoch, ktore ma nadchli alebo o vselijakych super filmoch z ktorych som citil velku hlbku. Pozri si urcite nejake z mojich for... Nebudes lutovat. Ale odporucam radsej si vybrat nejaky podla zanru, ktory ti je blizky alebo nejaky ktory ta zaujme podla popisu na CSFD Lebo mam tu vo forach rozne filmy a nepoznam ta, takze neviem ake mas najradsej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.csfd.cz/film/116226-fon...