Ktoré jedlá ste ako deti neznášali/nemali radi/nechutili vám, a teraz vám chutia? A naopak, ktoré jedlá ste ako deti normálne jedli a dnes by ste si ich nedali?
čo som neznášala ani neviem možno zeler inak mi nič nenapadá. skôr to bolo o tom, že som to nevedela vhodne pripraviť.
ale toho, čo som jedávala a teraz by som sa toho nedotkla je hodne - všetky živočíšne produkty a mäso, sladkosti plné cukru a éčiek, rohlíky, cereálie, špagety s kečupom a syrom alebo cestoviny s grankom instantné polievky a wifonky, z nejakého dôvodu som z toho ako decko bola unesená aj Mcdonald napríklad, fuj
Horčicu, dusenú zeleninu, huspeninu som nemala rada a teraz je to fajn..a ešte na cviklu som zrazu dostala chuť po vyše 20 rokoch odporu potom sa to stalo ešte asi 2x
A čo by som nezjedla hmm ja som naučená všetko zjesť ale tak napríklad krémové koláče si dám minimálne ale ani nie tak preto že by mi nechutilo
Neviem prečo, ale ako decko som neznášal pizzu - proste mi nechutila, akákoľvek. Prvú celú pizzu som zjedol keď som mal asi 20 alebo 21 - samozrejme, že teraz ju milujem. To aj isté aj burgre - prvý z MCDonald som mal asi v 21 rokoch ale to zostalo a nevyhladávam to (bol som tam 3x v živote). Takže burgre len normál v reštike. Neznášal som aj paradajkovú polievku (kvôli nechutnej školskej kuchyni) teraz ju milujem najviac. Rovnako aj špenát - to isté.
zelenu fazuľku, karfiol, brokolicu som nemala rada a uz mam
a naopak neviem..hm... fakt asi nechapem, ako som mohla jest vsade paradajky a paradajkove veci.. a ani na parkovu polievku som dlho nemala chut
Neznasala som cibuľu v akejkoľvek forme, surovu, prazenu, v polievke, všetko som povyberala a jedla bez toho, cesnak bol takisto zelena fazulka, hlavne v mliecnej polievke a majoran som nemala rada lebo pre mna ako dieta to vyzeralo ako korenie z múch z musich kridel, nôh
Niva a plesnive syry boli nechutnost.
A nic nemam take co by som vtedy mala rada a teraz nemam
Nemusela a teraz jem: pizza, rajčiny, cesnakova pomazánka, cibuľu v jedlách som nemala rada kedysi (isto je toho aj viac, ale nepospomínam si).
Mala som rada a teraz moc nemusím: zmrzlina (neplatí pre nanuky, tie milujem ), kebab, rajčinová polievka, plnená paprika, rezne. (Akožeee, všetko to zjem, ale nejako to nevyhľadávam).
Kyslúôbovú polievku (ktorú u nás máme tradične tak 2-4 soboty v mesiaci) som dlgo nemala rada a potom tak v 10-tich mi začala chutiť a chutí mi doteraz
A mala som rada veľmi sladké blbosti, teraz už ani nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale toho, čo som jedávala a teraz by som sa toho nedotkla je hodne - všetky živočíšne produkty a mäso, sladkosti plné cukru a éčiek, rohlíky, cereálie, špagety s kečupom a syrom alebo cestoviny s grankom instantné polievky a wifonky, z nejakého dôvodu som z toho ako decko bola unesená aj Mcdonald napríklad, fuj
A čo by som nezjedla hmm ja som naučená všetko zjesť ale tak napríklad krémové koláče si dám minimálne ale ani nie tak preto že by mi nechutilo
Čo je zas s tým birdzom
a naopak neviem..hm... fakt asi nechapem, ako som mohla jest vsade paradajky a paradajkove veci.. a ani na parkovu polievku som dlho nemala chut
špenátu by som sa nedotkol, ak nie je vo forme lístkov napr. na pizzi
Niva a plesnive syry boli nechutnost.
A nic nemam take co by som vtedy mala rada a teraz nemam
Mala som rada a teraz moc nemusím: zmrzlina (neplatí pre nanuky, tie milujem ), kebab, rajčinová polievka, plnená paprika, rezne. (Akožeee, všetko to zjem, ale nejako to nevyhľadávam).
A mala som rada veľmi sladké blbosti, teraz už ani nie